Forhenværende direktør for VP Securities, indtræder som næstformand i bestyrelsen for Thylander Gruppen.

Maria Hjorth, tidligere administrerende direktør for VP Securities, indtræder i bestyrelsen for Thylander. Maria Hjorth sidder i dag i bestyrelsen for blandt andet Maj Invest, Trifork, Asetek og Monsenso og har tidligere været administrerende direktør i Mercer Danmark og ansat i Danske Bank samt Carnegie.

- Efter at vi tidligere på måneden kunne annoncere forhenværende klima-, energi, og ligestillingsminister Lykke Friis’ indtræden i bestyrelsen, er det en kæmpe glæde at vi nu kan foretage yderligere en markant styrkelse” og han fortsætter; ”Maria Hjorth kommer med betydelige digitale kompetencer og en stærk baggrund fra finans- og konsulentverdenen som vi ser frem til at kunne drage nytte af, udtaler bestyrelsesformand Lars Thylander.

Seniorbofællesskaber og seniorboliger. Konferencen afholdes den 28. april 2022.

Maria Hjorth er uddannet Cand.polit. fra Københavns Universitet og har en master i virksomhedspsykologi fra University of Westminster, London.

- Jeg glæder mig til at blive en del af Thylanders ambitiøse og kompetente team. Selskabets fokus på at udvikle og drive bæredygtige ejendomsinvesteringer i et tæt og langvarigt samarbejde med investorerne, er en ambition jeg ser frem til at være med til at drive i bestyrelsen, udtaler Maria Hjorth.

Bestyrelsen i Thylander Gruppen vil herefter bestå af Lars Thylander (formand), Maria Hjorth (næstformand), Lykke Friis, Jørgen Rugholm, Peter Reedtz, Per H. Jensen og Per Klitgård.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri