I forvejen er Tetris aktive i Amagers nye bydel Ørestad, og nu udvider udviklingsselskabet aktiviteterne på øen med et projekt med 38 rækkehuse mellem Amagerbrogade og Sundby Idrætsparks store grønne arealer i den gamle del af Amager.

Tetris er efterhånden stor erfaring i boligudvikling på Amager. Det er nemlig i denne del af København, at selskabet udvikler flest boliger, og her kender man efterhånden sin målgruppen rigtigt godt.

Det er ifølge Tetris primært de unge københavnerfamilier, som ønsker at blive i byen med familien, og søger syd for Rådhuspladsen, hvor kvm-prisen ryger ned på 37-38.000 kr. per kvm, hvilket ifølge Tetris er noget af det billigeste i københavnsområdet.

NB! Ørestad - nye planer og projekter for 10 milliarder. Konferencen afholdes d. 24. april 2018.

Selskabets nye rækkehusprojekt hedder Skiferrækkerne og ligger på det "gamle" Amager, midt mellem Amagerbrogade og Sundby Idrætsparks store grønne arealer. 

Her har Tetris udviklet nye rækkehuse, hvor det kompakte og funktionelle rækkehuskoncept fra både Radiorækkerne og Skovkvarteret i Ørestad, er videreført i Skiferrækkernes rummelige huse. I efterårsferien sættes der gang i salget af de 38 rækkehuse i 3 etager, med 3 værelser, stort køkken/alrum, stue og en lille grøn have i et bilfrit bykvarter med fokus på fællesskabet.

Det er arkitekt Trine Schneider ApS, som har tegnet rækkehusene, Rasmus Friis A/S er totalentreprenør og Living homes er mæglere på projektet.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND