Hummel vil politianmelde selskabets forhenværende direktør, Søren Schriver, for bedrageri og mandatsvig på grund af en række forhold vedrørende tøjfirmaets tyrkiske datterselskab. Gennem et privat selskab ville Søren Schriver investere i en ejendom og score lejeindtægter fra Hummel.

Ifølge Stadil-familien ville Hummels datterselskab i Tyrkiet købe en ejendom, der skulle lejes af Hummel, som dermed ville spare penge i leje af lager- og kontorfaciliteter. Handlen blev dog aldrig til noget. I stedet ville Hummels nu fyrede direktør Søren Schriver via sit private selskab være medinvestor i en ejendom, så han kunne score lejeindtægter fra Hummel. Det skulle ske bag om ryggen på bestyrelsen i Danmark. Det skriver TV 2.

Onsdag aften, den 22. februar 2017, offentliggjorde Hummel lydoptagelser af en telefonsamtale mellem Søren Schriver og lederen af Hummels tyrkiske datterselskab om ejendomsinvesteringen.

- Jeg risikerer hele min karriere på det her, siger Søren Schriver angiveligt i samtalen.

NB! Bestyrelsesarbejde i ejendomsselskaber. KURSUS. Konferencen afholdes d. 6. september 2017.

- Jeg går og fortæller bestyrelsen alle mulige historier, fortsætter han.

Ifølge Hummels advokat, Christian Th. Kjølbye fra Plesner, var det lederen af det tyrkiske datterselskab, der for nogle uger siden henvendte sig til Hummels bestyrelse med oplysninger om, hvad der foregik.

Over for Børsen afviser Søren Schriver Hummel-ejernes udlægning af sagen. Ifølge den forhenværende direktør blev han fyret som følge af en strid om en stor bonus. Også Søren Schrivers advokat, Finn Schwarz, fastholder, at beskyldningerne er grundløse. Han mener derfor, at bortvisningen er uberettiget og varsler over for Børsen et millionkrav mod Hummel.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland