Aarhusiansk udvikler står bag projekt med 242 lejligheder og 22 rækkehuse i en af Danmarks hurtigst voksende kommuner, og der meldes om stor efterspørgsel på boligerne.

På Vejlesvinget i Vallensbæk Strand vil der i løbet af de næste 3 år blive opført knap 24.000 kvm boliger og erhverv på 3 gamle industrigrunde. Bag projektet står den århusianske udvikler Rescale Udvikling.

Byggeriet, der er tegnet af AART Architects, får et samlet etageareal på knap 24.000 kvm og opføres som 4 terrassehuse i varierende højder på 2-5 etager. Der bliver samlet 264 boliger fordelt på 242 lejligheder og 22 rækkehuse samt 1.200 kvm dagligvarebutik og 600 kvm butikstorvsbutikker i stueplan.

Partner i Colliers, Søren Lindbjerg, er mægler på projektet, og han mærker allerede nu en stor interesse for projektet.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

- Vi er i dialog med flere potentielle købere, og der er en generel, god interesse for projektet. Vi mærker interesse fra blandt andre danske og internationale pensionskasser og fonde, men også i høj grad fra større private ejendomsselskaber i både Danmark og udlandet, siger han.

- Når man har skabt noget, der både er arkitektonisk flot samt veldisponeret i dets sammensætning, skaber det selvfølgelig også en naturlig interesse, uddyber Søren Lindbjerg.

Den endelige lokalplan forventes godkendt i midten af 2019, hvorefter byggeriet kan igangsættes. Byggeriet bliver afleveret over 2 etaper, hvor 1. etape forventes færdigopført og klar til overtagelse i begyndelsen af 2021 og 2. etape i slutningen af 2021.

Vallensbæk Kommune har gennem de seneste år været blandt de hurtigst voksende i Danmark. Alene i 2018 havde kommunen ifølge Danmarks Statistik en befolkningstilvækst på 374 indbyggere svarende til 2,3 procent, og var dermed kun overgået af Solrød Kommune.

Over de seneste 10 år er kommunen vokset med knap 3.300 indbyggere, hvilket primært skyldes positiv nettotilflytning på omkring 1.300 indbyggere, men også positiv nettoindvandring på knap 1.200 indbyggere samt et fødselsoverskud på lige præcis 800 indbyggere. Kommunen havde i 1. kvartal 2019 i alt 16.654 indbyggere.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS