Stofa lejer sig ind på de 7.500 kvm af AP Pensions 16.000 kvm store kontorejendom på Slet Parkvej i Tranbjerg uden for Aarhus. AP Pension forhandler med andre interesserede virksomheder om at leje de resterende dele af kontorerne.

Borgmester Jacob Bundsgaard var blandt talerne, da SydEnergi og Stofa mandag den 26. juni 2917 bød officielt velkommen til Stofas nye hovedsæde på Slet Parkvej i Tranbjerg uden for Aarhus. Også hos udlejeren af ejendommen, AP Pension, glæder man sig over at kunne byde Stofa velkommen.

NB! Jylland: Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 7. september 2017.

- Aarhus og forstæderne til Aarhus er inde i en spændende og rivende udvikling, som betyder, at det er attraktivt for os at udvikle udlejningsprojekter i det område. Konkret er der tale om projekter, som dels skaber solide og langsigtede afkast til vores kunder, dels er med til at skabe liv og glæde for lokalområdet, siger administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Ejendommen på Slet Parkvej 1-7 i Tranbjerg rummer i alt 16.900 kvm, hvoraf Stofa lejer sig ind på de 7.500 kvm. Ejendommen er ejet af AP Pension, og den har tidligere fungeret som blandt andet TDC’s og Bestsellers hovedsæde. Lejeaftalen blev underskrevet i september 2016, og de første af Stofas 400 medarbejdere flyttede ind i det nye hovedkvarter efter påske 2017.

NB! Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 31. oktober 2017.

I forbindelse med den officielle indvielse af det nye hovedsæde talte blandt andet borgmester i Aarhus, Jacob Bundsgaard. Han glædede sig over, at Stofa har valgt at placere sit nye hovedsæde i Aarhus-forstaden. En placering han ser som en gevinst for både Aarhus og lokalområdet.

Hos AP Pensions ejendomsselskab, AP Ejendomme, er man også glade for at kunne byde Stofa velkommen som lejer.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes d. 28. september 2017.

- Igennem hele processen har vi haft en rigtig god dialog med SydEnergi og Stofa, og jeg mener, at vi har formået at skabe de ramme for deres nye hovedkontor, som de ønskede sig.

Peter Olsson fortæller afslutningsvist, at pensionsselskabet i øjeblikket forhandler med andre interesserede virksomheder om at leje de resterende dele af kontorerne på Slet Parkvej i Aarhus.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne