Spillemyndigheden rykker fra København til Odense, og Danske Bank får nyt domicil i Odense. Colliers International har bistået med at finde lejemålene i en 3.000 kvm bygning, som ejes af PFA, på Odense Havn.

Spillemyndigheden lukker helt ned i København og flytter den 1. november 2016 til Odense. De rykker ind på Englandsgade på Odense Havn i en moderne 6. etagers kontorbygning. Flytningen sker som et led i statens udflytning af arbejdsplader. Colliers har ligeledes stået for udlejning til Danske Bank på samme adresse.

- Det drejer sig om 60 arbejdspladser, hvoraf nogle besættes med nuværende medarbejdere, så flytningen vil helt sikkert medføre flere arbejdspladser til fynboerne, udtaler erhvervsmægler Martin Fuhlendorf fra Colliers International i Odense.

NB! Odense - de store projekter. Konferencen afholdes d. 24. januar 2017.

Det er PFA-Ejendomme, der ejer bygningen og Colliers har stået for at finde lejere til i alt 3.000 kvm. 1.200 kvm kontor på 6. sal er udlejet til Spillemyndigheden.

- Vi har haft en konstruktiv proces mellem lejer og udlejer angående indretning. Lejemålet er ved at blive nyindrettet til Spillemyndigheden ud fra deres anvisninger og kravspecifikationer, siger Martin Fuhlendorff.

1.800 kvm er udlejet til Danske Bank som et led i deres nye landsdækkende strategi om relokering af deres større afdelinger. Danske Bank flytter deres nuværende domicil på Flakhaven i Odense centrum til fordel for lokalerne på Odense Havn.

Odense har en drøm om at transformere sig fra en dansk by til en åben og moderne dansk storby. Kommunen investerer over de næste år 34 milliarder kr. i byudvikling. Pengene skal blandt andet gå til at skabe en livlig bykerne, grønne områder og attraktive lokalmiljøer.

NB! Odense: Ekspropriation i praksis. Konferencen afholdes d. 27. oktober 2016.

Letbanen bliver også central, den vil binde havnen og bykernen sammen til gavn for både borgere og erhvervsdrivende.

- Odense Kommunes satsning har medvirket til, at det er blevet mere attraktivt for vores kunder at etablere sig i Odense, ikke mindst på grund af den positive udvikling på Odense Havn og den indsats, der gøres for at forlænge midtbyen ned mod havnen, siger Martin Fuhlendorff.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Ungdomsboliger på et modent marked