Specialist i udbudsret og entrepriseret, advokat Karina Dolmer Andersen er indtrådt som partner i Focus Advokater.

Karina Dolmer Andersen har i mere end 8 år været en del af Focus Advokaters afdeling for Fast Ejendom, der hører til Syddanmarks største. Nu er hun indtrådt som partner.

"Det er en stor kapacitet inden for entreprise- og udbudsret, der nu er trådt ind i partnerkredsen, og hun vil være med til at konsolidere Focus Advokaters stærke position inden for disse to områder", skriver Focus Advokater.

Jylland: Planlov og lokalplaner - nye ændringer og muligheder. Kurset afholdes den 17. november 2021.

"Med speciale inden for entrepriseret rådgiver Karina en række af kontorets største kunder inden for ejendomsbranchen, herunder entreprenører, professionelle bygherrer og offentlige myndigheder. Dette gælder såvel rådgivning forud for aftaleindgåelse, som under byggeriets udførelse og tvistløsning, hvor hun besidder stor erfaring med førelse af rets- og voldgiftssager inden for entrepriseret", lyder det videre.

Karina Dolmer Andersen er ansvarlig partner for Focus Advokaters udbudsportal, Focus Udbud, hvor Focus Advokaters udbudsteam sikrer, at ordregivere og delegerede bygherrer kan få gennemført hele udbudsprocessen digitalt i overensstemmelse med de gældende krav, herunder blandt andet med udfærdigelse og publicering af bekendtgørelser, udarbejdelse af ESPD samt projektledelse af hele udbudsprocessen.

Jylland: De nye brandkrav 2020, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 3. marts 2022.

"Som specialist inden for udbudsret har Karina Dolmer Andersen stor erfaring med at rådgive offentlige myndigheder og delegerede bygherrer om strategi, tilrettelæggelse og gennemførelse af udbudsprocesser efter EU's udbudsregler og nationale udbudsregler. Karina yder endvidere rådgivning til tilbudsgivere i forbindelse med tilbudsafgivelse og kvalitetssikring, ligesom hun bistår forbigåede tilbudsgivere med aktindsigt med henblik på vurdering af det vindende tilbud og udbudsprocessen. Karina bistår også kontorets kunder i klagesager ved såvel Klagenævnet for Udbud som domstolene", skriver Focus Advokater.

Karina Dolmer Andersen er medlem af Det Danske Selskab for Byggeret, JUC Netværk i Entreprise og Byggeri, JUC Netværk i Udbudsret og We Build Denmark.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS