Med Casa som totalentreprenør opfører AKF Koncernen nu boligprojektet Søbakkehusene, og den 15. september 2020 blev der taget hul på det 16.500 kvm store byggeri. Projektet har en samlet salgsværdi på 450 millioner kr.

Med første spadestik på Søbakkehusene i Nærheden kan totalentreprenør Casa nu gå i gang med at realisere AKF Koncernens byggeri tegnet af Arkitema Architects.

- Med Søbakkehusene vil vi skabe et moderne og trygt boligområde, hvor børnefamilier, singler og par i alle aldre kan trives og leve tæt på byen, naturen og hinanden, siger Ino Dimsits, administrerende direktør hos AKF Koncernen.

Søbakkehusenes 173 ejerboliger bliver fordelt på 29 rækkehuse, 6 kædehuse, 2 længehuse og 5 punkthuse. Hertil opføres et fælles parkeringshus. Samlet omfatter byggeriet 16.500 kvm. Boligerne er placeret ved Salamandersø og Nærhedens byhave.

Albertslund - Milliardprojekter - 17.000 nye borgere. Konferencen afholdes den 12. november 2020.

Facaderne på de nye boliger udføres i robuste materialer som skifer, træ, mørkt tegl, beton og metal. Områdets række- og kædehuse består af stue og 1. sal, og har en størrelse på henholdsvis 106 og 128 kvm, alt imens længe- og punkthusene indeholder lejligheder, der varierer fra 55-127 kvm. Boligernes varierede størrelse gør, at de henvender sig til alt fra børnefamilier, singler og par - unge som ældre.

- Her skabes plads og liv til mennesker med fællesskabet i fokus og i respekt for de medarbejdere og beboere, der er berørt af byggeriet. I Casa kommer mennesker altid før mursten, og derfor glæder det mig at have taget dette første spadestik, siger Torben Modvig, administrerende direktør hos Casa, der allerede bygger Plushusene i Nærheden.

De første boliger i Søbakkehusene står klar til indflytning i slutningen af 2021 og allerede nu oplever AKF Koncernen stor interesse for det kommende byggeri. AKF Koncernen har haft en lang interesseliste på over 1.000 personer til første spadestik.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND