Et sommerhus på en 37.800 kvm stor grund i Kandestederne ved Skagen er blevet sat til salg hos liebhavermægleren Lützau for 10 millioner kr.

Et sommerhus i Kandestederne ved Skagen med et boligareal på 132 kvm er netop blevet sat til salg for 10 millioner kr. Sommerhuset har tidligere tilhørt Knud W. Jensen - grundlæggeren af et af landets mest berømte museer Louisiana i Nordsjælland - og det er stadig i familiens eje. Lidt endnu i det mindste.

For her 68 år efter at Knud W. Jensen købte feriehuset med den eminente beliggenhed, er det blevet sat til salg hos liebhavermægleren Lützau.

NB! Jylland: Moms og skat for byg og ejendom - nye regler og afgørelser. Kurset afholdes d. 29. august 2018.

Ifølge Boliga vil man også i fremtiden kunne fornemme båndet med museet. Sommerhuset, der oprindeligt er opført i 1920, blev nemlig i 1976 ombygget af Louisianas arkitekt Vilhelm Wohlert. Han har blandt andet tegnet den kamin, man finder i husets store stue - og så er der køkken-alrum og flere soveværelser i feriehuset.

Udsigten kan man nyde fra den store terrasse, og man behøver ikke frygte, at nybyggerier kommer til at forstyrre den. Grunden til sommerhuset er nemlig på 37.822 klitfredede kvm - og dele af matriklen er sågar naturbeskyttet hedeområde.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS