SG Nordic, der har mere end 25 ejendomme under ejerskab og administration over hele Danmark, skifter ud på direktørposten.

Søren Wagner, der har haft ansvar for SG Nordics daglige aktiviteter siden 2015, er blevet forfremmet til administrerende direktør i selskabet.

Erez Karti, administrerende direktør og stiftende partner har besluttet at gå nye veje og stopper derfor på posten. Han vil dog fortsat være tilknyttet selskabet.

- Jeg er glad for at videregive stafetten til Søren Wagners sikre hænder. Søren har styret vores operationelle aktiviteter på et meget højt niveau, og der er ingen bedre kandidat til at føre SG Nordic til næste fase, siger Erez Karti.

Femern-byggeriet rundvisning. Den 11. marts 2021.

SG Nordic har specialiseret sig i opkøb, administration og udvikling af butikscentre med supermarkeder som omdrejningspunkt og i supermarkedsejendomme i Danmark. Selskabet råder over 25 ejendomme under ejerskab og administration over hele Danmark.

- Jeg ser meget frem til de kommende udfordringer og vil gerne takke vore aktionærer for deres tillid, siger Søren Wagner.

I de seneste 5 år har SG Nordic samlet leveret et plus på bundlinjen på knap 200 millioner kr. I det seneste regnskab fra 2019 kom selskabet dog ud med et minus på 12 millioner kr.

SG Nordic købte i 2019 2 selsvstændige supermarkeder til en samlet værdi på 78 millioner kr., og selskabet fortsætter bestræbelserne for at øge porteføljen med ejendomme der har supermarkeder som ankerlejere. Den samlede værdi af selskabets ejendomme er i det seneste regnskab bogført til en værdi på godt 1,6 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne