Årstiderne Arkitekter udvider direktionen med partner Mikkel Westfall, der nu bliver kreativ direktør i arkitektvirksomheden.

Årstiderne Arkitekter har gennem de senere år oplevet en stor stigning i opgaver i og omkring København, især i forbindelse med udvikling og realisering af større bolig- og erhvervsprojekter i Københavns nye bydele, samt i den historiske, indre by.

Virksomheden har ændret sig fra at være en Silkeborg-baseret tegnestue med afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Bangladesh til nu at have 2 solide baser i Danmark; en i Jylland og en i København.

NB! Silkeborg investerer 14 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 19. januar 2017.

Opgaverne fordeler sig stort set ligeligt mellem de 2 landsdele, og Mikkel Westfall har været dybt involveret i denne udvikling, der har bidraget til tegnestuens vækst i København, og nu bliver han en del direktionen.

Årstiderne Arkitekter er blandt de største arkitektvirksomheder i Danmark, og har gennem de senere år haft fokus på at matche virksomhedens struktur til den øgede opgavemængde og projekternes kompleksitet.

Direktionen udgøres fremover af kreativ direktør, arkitekt MAA Mikkel Westfall, administrerende direktør Torben Klausen, samt founding partner, arkitekt MAA Per Laustsen.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032