Det 63 millioner kr dyre fælleshus til Roskilde Festival-gruppen, Råstof Roskilde og Aaben Dans er blevet annuleret, fordi vinderkonsortiets entreprenør er gået konkurs.

Sambyggeriet på Musicon blev tildelt Anker Hansen & Co, Henning Larsen Arcitects, Niras og Marianne Levinsen Landskab. Men der er sket det beklagelige at Anker Hansen & Co, er gået konkurs.

Udbudsloven giver ikke mulighed for at teamet i den foreliggende situation erstatter Anker Hansen & Co med en anden entreprenør.

Roskildefestivalen og Roskilde Kommune har derfor besluttet at annullere udbuddet. Det er forventningen at projektet vil blive genudbudt i totalentreprise på et senere tidspunkt. 

Byggeriet skal bestå af administrationsarealer til Roskilde Festival, en hal til øvelokaler til Råstof Roskilde, supportfunktioner til Aaben Dans samt fællesareal til alle 3 aktører.

I alt skal der opføres 3.500 kvm nybyggeri, samt ombygning af dele af de eksisterende bygninger der huser Aaben Dans.

Huset skal opføres i bydelen Musicon i den sydlige del af Roskilde ved motorvejen mellem gaderne Bifaldet, Rabalderstræde og Lydmuren. Det er en markant placering ud til søjlepladsen, som er bydelens eventplads.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS