Danske Diakonhjem kommer til at stå for driften af friplejehjemmet, der er tegnet af Erik Arkitekter. De kommende beboere kan flytte ind fra oktober 2022.

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, har sammen med totalentreprenøren 5E Byg og Danske Diakonhjem netop holdt rejsegilde for pensionsselskabets kommende friplejehjem, Strandhøjens Friplejehjem, i Nyborg.

Strandhøjens Friplejehjem, som AP Pensions ejendomsselskab, AP Ejendomme, opfører i Nyborg til brug for Danske Diakonhjem har nu taget så meget form, at der netop er blevet holdt rejsegilde for det. Det kommende friplejehjem, som bliver AP Ejendommes 3., kommer til at rumme 67 friplejeboliger, der bliver certificeret med Svanemærket.

Jylland: Plejeboliger for 25 milliarder. Konferencen afholdes den 10. maj 2022.

- I september sidste år kunne vi tage første spadestik til Strandhøjens Friplejehjem, og under et år senere har vi netop holdt rejsegilde for ejendommen. Det viser, at tidsplanen forløber helt som planlagt, og det arbejde, som 5E Byg leverer, er vi yderst tilfredse med. For 5E Byg realiserer på bedste vis de tanker, som vi og Danske Diakonhjem har for Strandhøjens Friplejehjem, siger Peter Olsson, der forventer, at plejehjemmet er klar til brug fra 1. oktober 2022, siger administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Friplejehjemmet er fordelt på 4 etager på et samlet areal på 6.115 kvm, og boligerne bliver fra 2-3 værelser.

- Vi har store forventninger til Strandhøjens Friplejehjem, hvor Danske Diakonhjem igen bliver en dygtig samarbejdspartner og lejer. Gennem de 2 friplejehjem, som vi har opført i henholdsvis Nørager ved Rebild og i Horsens, har vi kun gode erfaringer med Danske Diakonhjem. Strandhøjens Friplejehjem bliver certificeret med Svanemærket, fortæller Peter Olsson.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter