Puljen for tilskud til kystbeskyttelse åbner nu for ansøgninger. Der er 90 millioner kr. i puljen i denne runde, og ansøgningskriterierne er udvidet, så flere kystbeskyttelsesprojekter kan komme i betragtning til støtte og medfinansiering.

Regeringen og Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Alternativet afsatte med finansloven for 2021 i alt 350 mio. kr. til at øge og forlænge den statslige pulje til kystbeskyttelsesprojekter. Kriterierne for relevante ansøgere blev samtidigt udvidet.

Udvikling af ferieparker og sommerhuse - nye regler, investeringer og byggeri. Konferencen afholdes den 21. september 2021.

- Vi står over for store udfordringer med stigende havvand som følge af klimaforandringerne. Vi skal ruste os mod oversvømmelser og erosion fra havet. Mange danskere frygter allerede for deres hjem og ejendele. Derfor skal vi i gang nu med at tilpasse samfundet til de klimaforandringer, som allerede er her, og der fremover kun kommer til at påvirke vores liv endnu mere. Vi har sat gang i arbejdet med en national klimatilpasningsplan i Folketinget, og puljen til kystbeskyttelse er endnu et initiativ for at håndtere udfordringerne, siger miljøminister Lea Wermelin.

Puljen med de 90 millioner kr. i 2021 er åben for ansøgninger frem til den 30. september 2021.

Læs, hvordan man søger.

Fakta


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030