Et projekt med 14 boliger og nyt domicil for Jutlander Bank i Støvring syd for Aalborg er sat til salg for 55 millioner kr. 65 procent af boliger i projektet, der opføres i totalentreprise af Myhlenberg Byg, er allerede udlejet.

Vagn Kristensen A/S er bygherre på projektet på Hobrovej 77-81 i Støvring. Projektet, der er tegnet af Rebild Arkitekterne i samarbejde med Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma, omfatter et nyt domicil for Jutlander Bank i Støvring på 925 kvm i stueetagen, mens der på 1. og 2. sal indrettes 14 lejligheder med 3 eller 4 værelser og på mellem 100 og 140 kvm.

Projektet er nu sat til salg ved EDC Erhverv for 55,1 millioner kr.

"Sælger leverer ejendommen fuldt udlejet. Allerede nu er der udlejet 9 ud af 14 boliger og Jutlander Bank har 10 års uopsigelighed. Der er således tale om ejendom med at særdeles godt mix mellem boliger og en særdeles stærk erhvervsankerlejer i stueplan, hvilket sikrer et godt og stabilt cash flow", skriver erhvervsmægleren om ejendommen.

Samlet omfatter projektet 2.830 kvm fordelt på de 3 etager. Efter planen skal ejendommen være færdigopført i januar 2020.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS