Projekt med 21 rækkehuse (ejerboliger) og 130 lejelejligheder får DGNB Guld. Pensionsselskab står bag projektet.

Hummeltofteparken på Hummeltoftevej i Sorgenfri i Virum fik fredag formiddag tildelt DGNB Guld-certificeringen af Mette Quist, der er direktør i Green Building Council Denmark, som står for certificeringsordningen i Danmark. Projektet omfatter 15.400 boliger og er opført af MT Højgaard for PensionDanmark, der har investeret 440 millioner kr. de 21 rækkehuse samt de 130 lejelejligheder.

- Vi er meget glade for DGNB Guld-certificeringen, da vi som bygherre og ansvarlig investor lægger stor vægt på den miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighe, udtaler direktør i PensionDanmark Ejendomme, Marius Møller, i en pressemeddelelse.

Frederiksberg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2020.

- Beboerne i Hummeltofteparken kan glæde sig over et hjem med sundt indeklima med gode lysforhold – og ikke mindst innovative og klimarigtige kvalitetsløsninger i holdbare materialer, der bidrager til lav varmeregning, lave driftsomkostninger og god klima-samvittighed. De bæredygtige løsninger bidrager også til at gøre det til en god og langsigtet investering for PensionDanmarks medlemmer, siger Marius Møller.

Boligprojektet er tegnet af Mannik & Storm, mens Werk Arkitekterne har stået for landskabsarkitekturen. Salg af de 21 rækehuse og udlejning af de 130 lejligheder står Home i Virum for.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Boligudvikling i København frem til 2030