Byrådet i Aalborg gav i 2014 grønt lys til en plan om at overdække Jomfru Ane Gade, men endnu er det ikke sket. Planen får dog fortsat opbakning fra gadens største ejendomsbesidder.

KPF Arkitekter har sat stregerne til en skitseret overdækning af Jomfru Ane Gade. I 2014 blev det anslået, at det ville koste 10,7 millioner kr. at etablere en tagkonstruktion på strækningen fra Bispensgade til Ved Stranden.

Projektet er endnu ikke ført ud i livet. Ifølge Torben Jensen, der med 8 ejendomme, er den person, der ejer flest ejendomme i Jomfru Ane Gade, er det dog ikke helt skrinlagt. Det fortæller han til Nordjyske.

NB! Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028. Konferencen afholdes d. 11. oktober 2018.

- Jeg må sige, at det som det står og falder med, er at der er en, der skal samle trådene op. For at det skal kunne lade sig gøre skal alle de lodsesejere, der ejer ejendomme op og end af gaden være enige om, at det er det, som vi gør, siger han til avisen.

Nogenlunde samme melding kommer fra Thomas Nedergaard Kristiansen, der selv ejer en ejendom i Jomfru Ane Gade, og er direktør for Rekom Aalborg, der driver 16 restaurationer i Jomfru Ane Gade. Han mener dog, at det vil være ideelt med en løsning, hvor taget kan køres til side på gode sommerdage.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne