Nordjyske Bank i Vestbyen i Aalborg kan få nye naboer i en ny bebyggelse i 2-5 etager med tagterrasser og parkeringskælder på en 1.480 kvm stor grund hjørnet af Kastetvej og Ny Kastetvej.

Byrådet i Aalborg har sendt en lokalplan for en grund på hjørnet af Kastetvej og Ny Kastetvej i høring. Grunden ejes af N.J.B. Ejendomme ved Lars Beltoft Ørbæk.

NB! Butiksmarkedet i Aalborg 2018-2028. Konferencen afholdes d. 18. januar 2018.

I dag er grunden bebygget med bygninger i 1 og 2 etager og ud mod Kastetvej 2 rødstensvillaer i 1,5 etager, men lokalplanen giver mulighed for at nedrive den eksisterende bebyggelse, som tidligere har været anvendt til autoværksted, garager og beboelse/kontor.

I stedet kan der opføres 3.337 kvm i et projekt med etageboliger og i begrænset omfang kontorer, undervisning, institutioner, klinikker eller lignende samt butikslignende formål og service i stueetagen.

NB! Aalborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 19. april 2018.

Grunden bebygges med en u-formet bebyggelse i 2 til 5 etager, hvor de øverste etager trækkes tilbage, så de tilpasser sig skalaen på de omkringliggende bebyggelser.

I midten af bebyggelsen etableres et fælles, grønt gårdrum. Gårdrummet hæves over det omkringliggende terræn. Gårdrummet omsluttes på 3 sider af bygninger, men er åbent mod syd. Under gårdrummet etableres parkeringskælder med indkørsel fra Ny Kastetvej. På tagene etableres tagterrasser. Der er både mulighed for at etablere fælles og private terrasser på taget.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS