Den totale entreprisesum for ombygningen er 171 millioner kr.

I slutningen af 2023 går ATP i gang med en større ombygning og udvidelse af den pensionsselskabets røde murstensbygning på Kongens Vænge i Hillerød. Planen er at etablere nye pavilloner med mødefaciliteter, ny reception, ombygge køkken og kantine og udvide toiletforhold og parkering.

Pensionskassen har på baggrund af en udbudsproces valgt BGB som totalentreprenør. Det nye byggeri bliver certificeret til DNGB Guld.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 21. februar 2023.

I løbet af efteråret 2022 rykkede ATP’s IT-afdeling til hovedkontoret i Hillerød fra centeret i Allerød. Flytningen sker ud fra et ønske om at rykke IT-kompetencerne tættere på.

- IT er omdrejningspunktet for den vigtige digitalisering af ATP’s udbetaling af 2 ud af 3 velfærdskroner og vores daglige drift, og det er derfor en gevinst, at IT-afdelingen fysisk rykker tættere på koncernledelsen i Hillerød, siger ATP’s HR-direktør Bård Grande.

Træbyggeri: introduktion til best practice, regler og erfaringer. Kurset afholdes den 1. marts 2023.

Det er ATP-datterselskabet ATP Ejendomme, som hjælper ATP med at udfylde rollen som bygherre på projektet. Blandt andet vil ATP Ejendomme varetage projektledelsen og være ATP’s repræsentant på byggepladsen.

Udover ATP Ejendomme har ATP tillige hyret EKJ Rådgivende Ingeniører som ekstern bygherrerådgiver til projektet på baggrund af en udbudsproces.

Om projektet

 


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Aalborgs massive udviklingsprojekter