Efter blot 12 måneder har LEA Ejendomspartner opsagt sit samarbejde med Park Street Nordicom. Nu giver sidstnævnte sit syn på sagen.

Ifølge Park Street Nordicoms administrerende direktør, Pradeep Pattem arbejdede Park Street Nordicom tæt sammen med LEA Ejendomspartners administrerende direktør Troels Riis Poulsen.

- Mens der altid er udfordringer i forandringer, så satte vi kæmpe stor pris på hans hands-on tilgang til at facilitere disse ændringer og vores 2 teams arbejdede tæt sammen for at finde de bedste løsninger, lyder det i en kommentar fra Park Street Nordicoms administrerende direktør, Pradeep Pattem.

- Med ændringerne i LEAs ledelse er det forståeligt, at vi måske ikke længere deler opfattelsen af, hvordan en dynamisk og teknologidrevet tilgang til administration bør se ud. Jeg er dog sikker på, at vi deler opfattelsen af, at en rettidig og lydhør tilgang til lejerne er helt central. Vi vil arbejde tæt sammen med LEA over de næste 3 måneder for at føre ejendoms- og lejer administrationen tilbage til os selv, lyder Pradeep Pattem.

Han påpeger, at ændringer i kontrakterne er normale i branchen, og ifølge Pradeep Pattem indeholder Park Street Nordicom's kontrakt med LEA også en professionel tilgang til eventuelle ændringer.

- Poul Erik er en veteran indenfor industrien, og jeg er sikker på, at vi kan lære en masse fra ham i forhold til at undgå faldgruber, mens vi prøver at bygge et design- og teknologi drevet ejendomsfirma, udtaler Pradeep Pattem.

NB! Nordhavn og Refshaleøen med nyt Ø-projekt. Konferencen afholdes d. 7. maj 2019.

Han mener, at det bør være muligt for både lejere og ejere at få adgang til information og services i alle døgnets 24 timer, og ejendomsadministration kræver derfor langt mere end et kontor med telefontider fra 10 til 14 til lejerne eller lejlighedsvise finansielle rapporter til ejerne.

- Det er også vigtigt at investere i mennesker og teknologi for at skabe en succesfuld platform, og ikke kun at se det som en måde at skabe mere rådgivnings- eller mægler arbejde. Vi er klar over, at et sådan skift i retningen er en proces som kræver en stor indsats, og slår fast, at Park Street Nordicom er parate til at forpligte sig til at bringe åbenhed, effektivitet og dynamik til branchen og gerne vil arbejde med partnere, der deler den vision.

- Arbejdet derhen er spændende, men vi forstår med al ydmyghed, at det ikke skal handle om at forstyrre status quo, bare for at gøre det. Det er rimeligt, at ændringerne bliver gransket og udfordret, hvilket vi håber at kunne leve op til. Jeg er sikker på, at branchen kun kan drage fordel af forskellige, udfordrende syn på, hvad der anses for kompetent og moderne, udtaler han videre.

Ifølge Pradeep Pattem har overgangen fra diverse serviceleverandører til ISS og yderligere overførslen af administrationen til LEA fra tid til anden haft en påvirkning på de nødvendige serviceydelser i forhold til reparationer og vedligeholdelse.

- Park Street Nordicoms skal og vil fastholde den standard, der er krævet af lejekontrakten med alle deres lejere. Vi håber, at tilbageførslen af administrationen til Park Street Nordicom og den direkte administration af lejerne vil gøre det muligt for os at have en mere proaktiv tilgang til at servicere vores lejere i fremtiden, slutter han.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS