Inspireret af de såkaldte "gated communities" i USA - indhegnede boligområder med vagter - står Pandora-milliardær René Sindlev bag et nyt boligområde med 246 boliger i Trylleskoven i Solrød syd for København.

Pandora-milliardæren René Sindlev, som selv bor i et beskyttet boligområde i Miami, vil ifølge Børsen investere i et beskyttet boligområde i Solrød. Inspireret af lignende områder i USA og motiveret af den lave rente skyder han 700 millioner kr. i projektet.

NB! ROSKILDE investerer 25 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 13. september 2016.

- Jeg kan godt lide tanken om gated communities med hegn og vagter, som de har i USA, siger han til avisen, men indrømmer dog, at behovet for beskyttede boligområder i Danmark ikke er så stort som i USA.

- Behovet er jo ikke det samme som her i Miami, hvor tyverier og kriminalitet er på et helt andet plan end i Danmark, siger han til avisen.

NB! Alternativt boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 6. oktober 2016.

Oprindeligt var ønsket at lukke området af et hegn med en vagt og en bom placeret ved indgangen, men det satte lokalplanen en stopper for. Boligområdet i Solrød vil derfor i stedet blive afskærmet af træer og buske.

I første omgang opføres 82 rækkehuse, som hver får et prissikilt på 3,4 millioner kr., og derefter opføres 164 lejligheder. Peter Norvigs Living Home og Danbolig skal stå for salget af boligerne, som alle forventes opført inden for 2 år.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens