Det er en stigende indgang af ordrer, der nødvendiggør etableringen af virksomhedens 5. kontor. Oluf Jørgensen A/S, der i forvejen har afdelinger i København, Horsens, Odense og Roskilde og som er blandt de største privatejede rådgivende ingeniørfirmaer, kommer med åbningen af afdelingen i Aarhus endnu tættere på de samarbejdspartnere og opgaver, der ligger i Aarhus og omegn.

Oluf Jørgensen A/S åbner sin 5. afdeling. Denne gang i et af Aarhus’ største udviklingsområder inden for de senere år - Kystvejen i havneområdet.

- Vi har over de seneste par år ansat 15 nye medarbejdere hvert år og vi ser, at ordrebøgerne vokser over hele landet, udtaler administrerende direktør Brian Th. Andreasen.

Oluf Jørgensen A/S har de sidste 4 år været stærkt repræsenteret i Aarhus i og med, at der har været 15 medarbejdere på Indigos projektkontor (Nyt Aalborg Universitetshospital), som ligger på havnen i Aarhus. Det er primært disse medarbejdere, der nu flytter base til Kystvejen 17.

NB! Jylland: Rådgivers honorering og erstatningsansvar. Afholdes d. 22. november 2017.

- Det er naturligt for os at arbejde videre i Aarhus og på den måde bibeholde de gode medarbejdere vi har og udnytte alle de kompetencer vi har opbygget, ved at åbne vores eget Aarhus-kontor, fortsætter Brian Th. Andreasen.

Placeringen i Aarhus C er valgt med omhu, fordi der netop i disse år sker rigtig meget i området, ligesom mange af samarbejdspartnerne bor i gå afstand fra kontoret. Transportmulighederne for medarbejderne med letbanen har ligeledes været et parameter, som har påvirket valget af kontorplacering.

NB! Jylland: Certificering - nye krav i Byggeloven. Afholdes d. 31. januar 2018.

- Generelt går det jo ganske godt for Oluf Jørgensen A/S og vi forventer at være 12-15 medarbejdere på det nye kontor. Vi ser det som et helt naturligt skridt i firmaets fremtidsplaner. Og så er det jo altid spændende at være til stede i endnu en uddannelsesby, hvor vi kan bruge de unge og opretholde medarbejderstandens gode miks mellem erfaring og ny viden og inspiration, siger Brian Th. Andreasen.

- Vi ønsker at være en del af et kreativt vækstmiljø og i Aarhus ser vi i høj grad konturerne af en spændende blanding af virksomheder inden for arkitektur, design og kommunikation. Det er en naturlig ramme for os med ingeniørkunst at indgå i, udtaler Kenneth Thonsgaard, der er tegnestuechef på det nyetablerede kontor.

Det er ikke alene i Aarhusområdet, det går stærkt for ingeniørfirmaet. Blandt de opgaver, der andre steder i landet har bidraget til væksten i den 70 år gamle virksomhed, er deltagelse i rådgiver konsortier på de 2 supersygehuse i Aalborg og Odense samt Ferrings nye byggeri på spidsen af Scanport overfor Den Blå Planet på Amager.

- Ligesom med boligbyggeri har opgaver inden for medicinal samt sundhedssektoren udviklet sig til at være et af vores specialer, siger Kenneth Thonsgaard.

NB! Jylland: Senior- og ældreboliger - udvikling og byggeri. Afholdes d. 23. november 2017.

Kenneth Thonsgaard understreger, at Oluf Jørgensen A/S dækker et meget bredt spektrum af opgaver - lige fra de enkeltstående opgaver for husejere til supersygehusene.

- Det betyder også, at vi forventer af vores ingeniører, at de kan omstille sig til mange typer af opgaver, når opgaven den ene måned handler om boliger, den næste om børnehaver og den tredje om sygehuse. Det stimulerer i vores øjne til større kreativitet hos den enkelte ingeniør, som så samtidig har 120 kollegers kompetencer og erfaring at trække på, når den konkrete opgave kræver det, siger han.

Oluf Jørgensen A/S åbnede sidste år et kontor i København og firmaet har nu rundet 120 medarbejdere på landsplan.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS