Lars Løkke Rasmussen har netop præsenteret de 22 ministre i den nye VLAK-regering. Transport-, bygnings- og boligminister bliver Ole Birk Olesen fra Liberal Alliance, mens Lars Christian Lilleholt fortsætter som energi-, forsynings- og klimaminister.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen præsenterer den nye regering dronningen på Amalienborg i dag klokken 10.30. Navnene på de 22 ministre er netop blevet offentliggjort.

Ny transport-, bygnings- og boligminister bliver Ole Birk Olesen, der er valgt til Folketinget for Liberal Alliance i Østjyllands Storkreds.

NB! Helsingør investerer 13 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 26. januar 2017.

- Det er en meget stor dag i mit politiske liv, men det var også en stor dag, da jeg blev valgt til Folketinget. Så det er svært at rangordne, siger Ole Birk Olesen til TV2 News.

Ole Birk Olesen er uddannet journalist og er blandt andet kendt for sin tid som redaktør for og medejer af den liberale Netavisen 180Grader. Samtidig er han forfatteren bag bogen "Taberfabrikken", som indeholder en hård kritik af velfærdsstaten.

Ole Birk Olesen overtager officielt fra Hans Christian Schmidt, som senere i dag overdrager Transport- og Bygningsministeriet til den liberale politiker. Lars Christian Lilleholt fortsætter som energi-, forsynings- og klimaminister.


Relaterede konferencer

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS