Aalborg Kommune ønsker i samarbejde med Alabu Bolig at opføre et nyt demensegnet plejehjem i Klarup. Den 22. oktober 2020 skal By- og Landskabsudvalget tage stilling til økonomien i projektet.

I samarbejde med Alabu Bolig vil Aalborg Kommune at opføre et nyt demensegnet plejehjem i Klarup. Plejehjemmet skal indeholde 60 fleksible 1-rums boliger med et samlet omfang på 4.500 kvm. Dertil kommer 600 kvm kommunale servicearealer.

"I udformningen af boenhederne og boligen er der fokus på at skabe hjemlighed og tryghed. Der er skabt mulighed for samvær i små og større fællesskaber både i boenhed og afdeling", fremgår det af et dispositionsforslag, som kommunen og boligselskabet har fået udarbejdet i samarbejde med Kjaer R& Richter, Sloth Møller, Oluf Jørgensen og Wad Landskab.

Plejeboliger til 10 milliarder. Konferencen afholdes den 15. april 2021.

Plejehjemmet udformes som 4 sammenhængende bygningsvoluminer i 1-2 etager. Bebyggelsen udformes overvejende i tegl og med flade tage.

De 60 plejeboliger har en anskaffelsessum på 109,6 millioner kr., mens servicearealerne vil koste godt 14,6 millioner kr.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse