Landinspektørfirmaet Bonefeld og Bystrup har på vegne af grundejer Svend Åge Petersen har anmodet Skanderborg Kommune om igangsætning af planlægning for et boligområde på et 49.000 kvm stort areal ved Virring, der ligger et par kilometer øst for Skanderborg.

Miljø- og Planudvalget i Skanderborg har givet grønt lys til, at der kan sættes gang i planlægningen af et nyt boligområde på et 49.000 kvm areal syd for Virring med udgangspunkt i, at Brunos Vognmandsforretning drift på stedet ophører før arealer inden for afstandszonen på 100 meter til virksomheden skifter anvendelse til boligformål.

Svend Aage Pedersen oplyser gennem sin rådgiver til Skanderborg Kommune, at han og Brunos Vognmandsforretning er enedes om, at virksomheden ophører senest i forbindelse med at første bolig indenfor 100 meter afstanden tages i brug.

NB! Jylland: Due Diligence - risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 19. september 2018.

Området ønskes lokalplanlagt til boliger i form af parcelhuse på almindelig grundstørrelse samt eventuelt parcelhuse på små grunde og/eller tæt/lav boligbyggeri i maksimalt 2 etager. Land & Plan har skitseret et projekt, der omfatter 20 parceller, 8 kompaktgrunde og 5 grunde til dobbelthuse.

Udviklingsprojektet er i overensstemmelse med den gældende kommuneplanramme, der udlægger området til boligformål.


Relaterede konferencer

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i Jylland