Når havneområdet i Aarhus står færdigt, vil den lægge grund til 8-10.000 beboere og 12.000 arbejdspladser. Den enorme udvikling i Aarhus har fået Nybolig Erhverv Aarhus til at styrke lokalkontoret med nye medarbejdere.

Aarhus er en by i vækst. Hvert år vokser Aarhus Kommune med 4.000 indbyggere, hvilket kræver offentlige og private investeringer i boligbyggeriet, hvis der skal gøres plads til byens nye beboere. Byens Ejendom vurderer, at der i de næste 10 år bliver investeret 81 milliarder kr. i boliger og byudvikling i Aarhus i de kommende 10 år.

NB! Jylland: Højhusbyggeri - fordele og udfordringer. Konferencen afholdes d. 20. april 2017.

Ceres Byen, Frederiks Plads og havneområdet er bare nogle områder, der for tiden gennemgår en tranformation, som skaber flere boliger og sætter endnu mere gang i den positive udvikling det aarhusianske erhvervsliv.

- Aarhus er i vækst. Vi har flere eftertragtede udviklingsområder og erhvervsområder i byen, hvor vi oplever, at rigtig mange virksomheder søger større eller mere tidssvarende faciliteter, der kan inkorporere behovet for større ”produktion” og et stigende antal medarbejdere. Byens tilflyttere gør særdeles boligejendomme til en rigtig god investering, men markedssituationen gør det også interessant at investere med henblik på erhvervsudlejning, siger direktør Erik Andresen for Nybolig Erhverv Aarhus, der kan mærke den positive fremgang i byen.

NB! Aarhus investerer 81 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 1. marts 2017.

- Vi har selv fået flere dygtige medarbejdere, inden for en relativ kort periode, der fremadrettet skal gøre forretningen endnu stærkere og sikre, at vi kan levere branchens mest kompetente rådgivning, siger han.

Jacob Hagelquist og  Søren Andersen skal styrke Nybolig Erhverv Aarhus' butiks- og  investeringsteams ved at bidrage med værdifuld brancheerfaring og ekspertise, der fortsat gør mæglerne i stand at sikre en professionel service over for kunderne.

NB! Aarhus havn: Byudvikling for 2 milliarder. Konferencen afholdes d. 23. november 2016.

Derudover Nybolig Erhverv Aarhus ansat en ny marketing- og analysechef, Dennis Vangkilde Larsen, der skal styrke mæglernes profil, på trykte og digitale medier, og opbygge et endnu tættere samarbejde på tværs af forretningerne i Østjylland.

- Vi har fundet nogle yderst dygtige medarbejdere, der har brancheindsigt, og de gør bestemt Nybolig Erhverv Aarhus til et endnu stærkere team, siger Erik Andresen, og glæder sig over byens mange planlagte projekter og positive udvikling, som ifølge direktøren vil gøre den Europæiske Kulturhovedstad i 2017 til et endnu mere attraktivt sted at arbejde og bosætte sig.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland