Bellevue Ejendomsinvest henter erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Beck i Aarhus. Han har desuden en fortid hos Olav de Linde.

Bellevue Ejendomsinvest opruster den 1. marts 2021 i Aarhus med ansættelse af endnu en porteføljemanager som følge af øget forretningsomfang og god tilgang af ejendomsprojekter.

"Den nye medarbejder, Frederik N. Dalsgaard, kommer fra en stilling som erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Beck i Aarhus, og med ham får vi tilført en stærk profil med et godt kendskab til ejendomsbranchen", skriver Bellevue Ejendomsinvest.

Jylland: Køb og salg af ejendom - Due Diligence. Kurset afholdes den 18. maj 2021.

Frederik N. Dalsgaard er 27 år og har cirka 5 års hands-on erfaring fra ejendomsbranchen, som er samlet op gennem tidligere ansættelser hos blandt andet Olav De Linde og EDC, oplyser Bellevue Ejendomsinvest.

Han har desuden en bachelor of Financial Management and Services med speciale i ejendomshandel fra Erhvervsakademi Aarhus.

"Frederik skal være ansvarlig for en række af vores ejendomsselskaber og vil komme til at deltage aktivt på udlejningssiden samt være involveret i vurderingen af nye projekter og due diligence i forbindelse med opkøb", skriver Bellevue Ejendomsinvest.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne