Ny direktør får ansvaret for drift og udvikling af BI Erhvervsejendomme, der forvalter en formue på godt 5 milliarder kr.

BankInvest har per 1. januar 2020 ansat Ole Mikkelsen som ny direktør i BI Erhvervsejendomme. Det oplyser selskabet på sin hjemmeside. Ole Mikkelsen kommer fra en stilling som direktør i NTR Holding og var frem til oktober 2019 administrerende direktør i det børsnoterede investeringsselskab SPeas, hvis private equity-portefølje blev solgt tidligere i 2019, oplyser BankInvest.

Ole Mikkelsen afløser Kurt Hangaard, COO i BankInvest-koncernen, som direktør i BI Erhvervsejendomme. Han får dermed ansvaret for drift og udvikling af BI Erhvervsejendomme A/S, der forvalter en formue på godt milliarder kr.

VESTERBRO: De store projekter. Konferencen afholdes d. 26. maj 2020.

BI Erhvervsejendomme blev introduceret i juni 2018 som resultatet af et strategisk samarbejde mellem BankInvest og pensionsselskabet PFA.

Det børsnoterede BI Erhvervsejendomme er realiteten et investeringsprodukt, der er sammensat således, at det er muligt for almindelige privatinvestorer at investere i alternative aktiver som for eksempel ejendomme.

Som investor i BI Erhvervsejendomme får man del i afkastet fra en portefølje af godt 70 næsten fuldt udlejede, solide erhvervsejendomme - primært kontorer - der forvaltes og ejes af PFA. Ejendommene ligger i København og større jyske byer.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032