Ditte Lundgaard Jakobsen vender 1. december 2020 tilbage til Aabenraa Kommune. Denne gang i en stilling som ny direktør for Plan, Teknik & Miljø. Det sdiste 1,5 år har hun bestridt en tilsvarende stilling i Tønder Kommune.

Aabenraa Kommunes nye direktør for Plan, Teknik & Miljø, Ditte Lundgaard Jakobsen, lander i sin nye stilling med direktørerfaring fra Tønder Kommune og en god portion erfaring fra flere år i Aabenraa Kommune.

- Jeg glæder mig enormt til at vende tilbage til Aabenraa Kommune. Jeg ser frem til at være med til at realisere de visioner, der er for udvikling af kommunen. Jeg brænder for Aabenraa Kommune, og jeg synes, at kommunen bevæger sig i en meget spændende retning, som jeg gerne vil være med til at understøtte. Jeg glæder mig også til at videreudvikle på blandt andet samarbejdet med erhvervslivet i kommunen, siger Ditte Lundgaard Jakobsen.

VEJLE: De store projekter, byggeri for 30 milliarder. Konferencen afholdes d. 5. november 2020.

Det var et enigt indstillingsudvalg og Byråd som ansættelsesudvalg, der pegede på 41-årige Ditte Lundgaard Jakobsen, som siden sommeren 2019 har været direktør for Teknik & Miljø i Tønder Kommune.

- Vi får en direktør, som fra dag ét kender kommunen og kan bidrage til den gode udvikling. Ditte kender til de nære problemstillinger, og hun har erfaring i at kigge mod de langsigtede og mere udviklingsbaserede opgaver. Jeg glæder mig til igen at arbejde med Ditte om at skabe de bedste rammer for vores borgere, virksomheder og gæster og turister, siger borgmester Thomas Andresen.

Som tidligere chef for Byråds- og Direktionssekretariatet i Aabenraa Kommune og en samlet erfaring på 10 år i kommunen kender Ditte Lundgaard Jakobsen allerede kommunen godt, idet hun bor i Aabenraa.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND