Jens Brandt Bering er ny direktør for Forsyning i Niras. Han er overbevist om, at det er de strategiske partnerskaber i forsyningsbranchen, som får den grønne omstilling til at lykkes.

Fra den 1. juli 2020 stiller Jens Brandt Bering sig i spidsen for de mere end 300 eksperter i Niras, som rådgiver om vand, energi og affald. 

Jens Brandt Bering kom til Niras i 2010 fra en stilling som afdelingsleder i Alectia, som senere fusionerede med Niras. Siden har han været forretningschef med ansvar for medarbejdere fordelt mellem kontorer i Allerød, Holbæk og Næstved. På tærsklen til sit 10 års jubilæum i Niras udnævnes han nu til direktør for Forsyning, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

- Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med en masse dygtige mennesker i den danske forsyningsbranche. Sammen gennemgår vi en spændende udvikling, og jeg er rigtig glad for at kunne fortsætte samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere i og uden for Niras. Jeg er overbevist om, at det er de strategiske partnerskaber i forsyningsbranchen, som skal få den grønne omstilling til at lykkes, udtaler Jens Brandt Bering.

Administrerende direktør i Niras, Carsten Toft Boesen, slår fast, at forsyningsområdet er en styrkeposition for Niras.

- Vi lykkes med at tiltrække og udvikle solide fagfolk samt stærke projektledere, og vi vokser også internationalt. Med udnævnelsen af Jens er det min klare overbevisning, at vi skaber det bedst mulige grundlag for at fortsætte denne positive udvikling, siger Carsten Toft Boesen.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS