Den nye Kronprinsesse Marys Bro kommer til at ligge lidt nord for Skibby, som dermed kun får 45 minutter til Rådhuspladsen i København, lyder det fra midtjysk udvikler, som derfor bygger 100 boliger i byen.

Ifølge SN.dk har Ikast-firmaet Klimahuse en ny udstykning med omkring 100 boliger på vej ved Selsøvej i Skibby. Ifølge planerne skal 30 procent af de såkaldte 100 boliger være rækkehuse, 10 procent reserveres til mindre villagrunde på omkring 600 kvm og 60 procent til store villagrunde på 800-1.000 kvm, skriver avisen.

NB! Femerntunnelen: Investeringer og ejendomsudvikling. Konferencen afholdes d. 21. november 2019.

- Det er den bro, der kommer, som gør, at vi har kigget på den side af fjorden - det at man lige pludselig kan ramme Rådhuspladsen i København på tre kvarter, som nogle siger - eller det bliver i hvert fald væsentligt hurtigere end at køre omkring Roskilde. Skibby er en driftig by med en fantastisk natur, og der er alt det, man som familie har brug for, med nyt børnehus, skole og butikker, siger Claus Keld Hansen fra Klimahuse til SN.dk.

Den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord bliver en knap 10 kilometer lang 4-sporet motortrafikvej syd for Frederikssund, og knap 1,4 kilometer vil ligge på en højbro mellem Marbæk og Tørslev Hage. Fjordforbindelsen til 2 milliarder kr., og vi forventer at åbne for trafik i 2019.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i København frem til 2030