Ejendoms- og entreprenørkoncernen NRE Group har netop aflagt regnskab for 2021/2022 og præsenterer et koncernoverskud på 35,7 millioner kr.

Koncernen NRE Group kommer ud af 2021/2022 med et resultat før skat på 35,7 millioner kr. Egenkapitalen per 30. april 2022 inklusiv minoritetsinteresser udgør 108,5 millioner kr., mens koncernens balance er opgjort til 367 millioner kr., og soliditeten udgør herefter 28,9 procent.

NRE Group-koncernens søsterkoncern NRE Real Estate har i 2021/2022 realiseret et resultat før skat på 10,5 millioner kr., så det samlede overskud før skat for NRE Group og NRE Real Estate-koncernerne for 2021/2022 udgør 46,2 millioner kr. mod 45,1 millioner kr. året før.

Den samlede egenkapital i de 2 søsterkoncerner udgør 199,6 millioner kr.

Jacob Olesen, administrerende direktør og partner i NRE Group, anser resultatet som tilfredsstillende.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 28. september 2022.

- Ejendomsbranchen har i det forgangne regnskabsår været præget af et hektisk aktivitetsniveau, og byggebranchen har erfaret stigende byggepriser og svære leveranceforhold. I et marked som dette handler det om at have dygtige kollegaer omkring sig, og jeg er meget stolt over den måde vores medarbejdere har tacklet de forskellige markedsudfordringer, udtaler han.

De svære markedsbetingelser ser dog ud til at fortsætte i 2022/2023, hvor man på nuværende tidspunkt oplever fortsat stigende byggepriser, stigende renter og historisk høje inflationsniveauer. Disse forhold skaber usikkerhed i branchen, og det ses tydeligt via skærpede finansieringsvilkår.

- Vi er tro mod vores strategi, og derfor har vi ro i maven. Vi samarbejder med solide samarbejdspartnere, og vi fortsætter en fin aktivitet i 2022/2023 på tværs af Danmark, Norge og Sverige, udtaler Jacob Olesen.

NRE Group leverer nøglefærdige byggeprojekteri. Virksomheden er aktiv på det danske, svenske og norske marked, og har primært fokus på byggeri af butiks-, domicil- og boligejendomme.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i Jylland

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS