NRE Denmark går nu i gang med at opføre 65 nye lejelejligheder ud mod havnefronten i Nordhavn. Stubkjær Invest er bygherre på projektet, som indeholder 2-, 3-og 4-værelses lejligheder af varierende størrelse med en grøn gårdhave og 2 fælles taghaver.

Det nye byggeri ligger på Sandkaj og omfatter 6.350 kvm samt kælder, ligesom der bliver et mindre erhvervsareal i stueplan. Sandkaj-området bliver Nordhavns hovedpromenade med en række rekreative tilbud i stueplan.

NB! Nordhavn - nu udvikles næste etape på 80.000 kvm. Konferencen afholdes d. 25. november 2015.

- Lejeboligerne vil være med til at sikre mangfoldighed i den nye bydel. Vi har undervejs i projektet haft en meget aktiv dialog med de offentlige myndigheder og bygherre, for at sikre at byggefeltet indrettes optimalt med respekt for den fremtrædende placering ved havnekanten. Det har i den forbindelse haft stor betydning, at vi fandt sammen med Stubkjær Invest, som har været med til at finde de optimale løsninger for projektet på lang sigt, siger Jonas Olesen, der er salgsansvarlig hos NRE Denmark.

Projektet, som i Nordhavns udviklingsplan er benævnt Sandkaj 1.05, er i sin tid formidlet af By & Havn til Corpus Development. Projektet blev i 2012 overtaget af NRE Denmark, der har udviklet det i samarbejde med Stubkjær Invest som bygherre og med Sadolin & Albæk som rådgivere. Byggeriet opføres af NRE Denmark i totalentreprise. Arkitekter er Mangor & Nagel Arkitektfirma. Stubkjær Invest har endnu ikke valgt administrator til udlejningen.


Relaterede konferencer

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter