Siden 1970'erne har Hedegårdsvej 59 i Bedsted Thy lagt muld til adskillige fester, teaterforestillinger, foredrag og musiske optrædener. Adressen var nemlig ind til for nyligt hjemsted for Svankjær Efterskole. Offentligt er ejendommen vurderet til 12,3 millioner kr., og nu sendes den på tvangsauktion.

En ny tid for porten til den 34.500 km store nordvestjyske grund ved Nationalpark Thy, som rummer 4.900 kvm boligareal. Det skriver boligsiden Boliga.

Ejendommen Hedegårdsvej 59 i Bedsted i Thisted Kommune er nemlig begæret på tvangsauktion, hvor interesserede købere kan sikre sig råderetten over adressen, der breder sig over 14 bygninger og sovepladser til omkring 120 elever.

Som det altid gør sig gældende på tvangsauktioner, foregår handlen i fogedretten via bud - og dermed er det altså størrelsen på de interesserede byderes pengepunge, der afgør, hvilken pris efterskolen skifter ejere for.

Størstebeløbet for ejendommen udgør 460.000 kr., oplyser itvang.dk - og det er således, hvad der minimum skal betales for ejendommen på tvangsauktion.

At den store røde murstensejendom har været i brug til undervisning er tydeligt, når man lader øjnene løbe hen over beskrivelsen af de forskellige bygninger. Én er således en knap 700 kvm stor værelsesfløj, en anden en idrætshal og en 3. en mellembygning med 7 toiletter.

Dertil kommer en bygning med stort industrikøkken, spisesal, fysiklokaler, musiklokaler, foredragssal og blandt andet også teaterlokale.

Oven i hatten kommer der ifølge Boliga et motorlæremaskinrum, og et lokale som man nok skal være lidt ældre end helt ung for at have stiftet bekendtskab med: EDB-lokalet.

Tvangsauktionen er sat til at skulle afholdes den 4. juli 2017 ved Fogedretten i Holstebro, og offentligt er ejendommen vurderet til 12,3 millioner kr.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Boligudvikling i København frem til 2030