Rubow Arkitekter har tegnet det 8.430 kvm store projekt, der opføres af GVL Entreprise for Lyngby Boligselskab.

Lyngby Boligselskabt ved KAB har fået godkendt økonomien i et 8.430 kvm stort boligprojekt til 233 millioner kr. Projektet opføres på Akademivej, og det blev godkendt af byrådet i Lyngby-Taarbæk Kommune på et byrådsmøde den 25. juni 2020.

- Det er en sag, der har været længe undervejs, og nu lykkes det endeligt at få nogle almene boliger, sagde borgmester i Lyngby-Taarbæk Kommune, Sofia Osmani (K) på byrådsmødet.

Almene boliger for milliarder. Konferencen afholdes d. 4. november 2020.

Processen har blandt andet været lang, fordi prisfastsættelsen på grunden og udformingen af byggeriet - herunder vedrørende altaner - har været drøftet mellem boligorganisationen og kommunen, fremgår det af sagsdokumenter.

Projektet er tegnet af Rubow Arkitekter og opføres i totalentreprise af GVL Entreprise. Det rummer 100 ungdomsboliger på hver 50 kvm, 30 små lejligheder på hver 45 kvm samt 20 etageboliger på 101-108 kvm. De nye boliger opføres i 3-7 etager.

Den gennemsnitlige årlige lejepris eksklusive forbrug forventes at blive 1.245 kr. per kvm årligt for familieboligerne og 1.187 kr. per kvm årligt for ungdomsboligerne.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Ungdomsboliger på et modent marked