Med det formål at skabe tiltrængte, digitale løsninger til ejendomsbranchen indgår ejendomsselskabet Valhal Estate nu et strategisk partnerskab med Snapp ApS. Ifølge de 2 direktører er det et usædvanligt, men genialt ægteskab i en støvet branche, som ikke helt er fulgt med den digitale udvikling.

På baggrund af succesen fra sine 2 apps til ejendomsbranchen, MoveOn og FlatCom, går ejendomsinvesteringsselskabet Valhal Estate nu all-in på app-udvikling. Indehaver Conny Lindholt ser et stort, digitalt potentiale i en traditionsbunden branche og spår, at ejendomsbranchen er klar til endnu flere apps. Derfor er Valhal Estate med virkning fra 1. januar 2020 indgået i et strategisk partnerskab med app-bureauet bag MoveOn og FlatCom, Snapp ApS i Aalborg.

- Ejendomsbranchen er en gammel dame, som trænger til at blive støvet af og skubbet ind i den digitale tidsalder. Ud med kalkerpapiret, og ind med digitale løsninger, der dur og giver mening. På den ene side kender vi i Valhal Estate behovene i markedet, og på den anden side har vi Snapp, som er eminente til at ramme plet hos brugerne. Synenergien i parløbet er meget stærk, og derfor indgår vi nu dette usædvanlige, men geniale ægteskab, siger Conny Lindholt.

Hvilke nye ejendoms-apps der er under udvikling lige nu, vil hun ikke løfte sløret for, men hun understreger, at det stadig er Snapp, som går forrest på kreativiteten og den tekniske udvikling, mens Valhal Estate træder ind i kulissen og overtager en større del af den administrative styring. Formålet med denne arbejdsfordeling er at frigøre endnu flere kreative ressourcer til Snapp.

Snapp ledes og ejes af partnerne Lise Nordklitgaard og Bjarne Fisker Jensen. Over de sidste fem år har app-bureauet udviklet sig til at være en af Danmarks førende med en bred kundeskare både i den private og offentlige sektor. Ifølge Lise Nordklitgaard er partnerskabet med Valhal Estate perfekt timet, nu hvor Snapp står på dørtærsklen til at blive en af de helt store spillere på det danske app-marked:

- Vi indrømmer gerne, at vores største styrke ligger i nytænkning, kundeforståelse og teknisk udvikling. Derfor giver vi gerne Excel-arkene til Valhal Estate, som er ressourcestærke på det administrative område. Det giver os et solidt fundament, så vi kan skalere meget hurtigere, end vi først havde forventet. Valhal Estate er det tredje ben, vi har manglet i Snapp. Sammen står vi enormt stærkt og er klar til at digitalisere ejendomsbranchen, siger Lise Nordklitgaard.

Hun forklarer videre, at det ikke kun er ejendomsbranchen, som ikke helt har fulgt med den digitale udvikling. Der er stadig mange, typisk ældre og traditionsbundne virksomheder, som efterspørger apps, der overfører tunge, analoge processer til mobiler og tablets. Derfor forbliver Snapp et alsidigt app-bureau med en bred kundeportefølje.

I kraft af partnerskabet med Valhal Estate vil flere af Snapps udviklere dog specialisere sig yderligere i ejendomsbranchen, og derfor regner Lise Nordklitgaard også stærkt med, at teamet i Aalborg meget snart skal udvides med endnu flere udviklere.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Boligudvikling i København frem til 2030

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.