McDonald's har, via Newsec Egeskov & Lindquist, solgt deres tidligere restaurant på Vesterbrogade 2D. Ejendommens 876 kvm butiksareal er fordelt på 2 etager - heraf 448 kvm kælder.

Den tidligere restaurant var ikke længere i drift da McDonald's besluttede at sætte ejendommen til salg via Newsec Egeskov & Lindquist. Lokalerne egnede sig derfor både til en udvikler, investor eller til en bruger.

- Der har været flere interesserede købere - både brugere og investorer. Også potentielle lejere har henvendt sig, men McDonald's ønskede ikke at være udlejer, så den del måtte vente, til den nye ejer kom på plads, fortæller seniorpartner hos Newsec, Brian Tretow-Loof.

NB! Erhvervslejeloven og butikker. KURSUS. Afholdes d. 21. juni 2017.

Norden har igennem lang tid ejet flere af de overliggende ejerlejligheder, og de vil forsøge at integrere 1. salen med de netop tilkøbte underliggende etager. Ejendommen må kun bruges til publikumsorienterede serviceerhverv som butik, restaurant og lignende.

Strækningen mellem H.C. Andersens Boulevard og Bernstoffsgade/Hammerichsgade har i lang tid været præget af byggerier. Genboen, Industriens Hus, har gennemgået en større renovering, og Scala er revet ned og erstattet af Axel Towers. Der er stadig gang i arbejdet på Rådhuspladsen, men når den nye Metro City Ring åbner i juli 2019, skulle området gerne komme tilbage i normal gænge.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Hvordan vi får mere liv i bykernerne