Tivoli er på vej med byggeprojekter for 400 millioner kr., og i næste uge løfter Nimb Hotel sløret for en ny samarbejdspartner i forbindelse med udvidelsen af Nimb Hotel, som får yderligere 23 værelser.

Blandt 520 hoteller i 82 lande blev Nimb Hotel for nylig kåret til verdens bedste hotel af Small Luxury Hotels. Hotellet står foran en udvidelse med en planlagt udbygning med hotelværelser i 2. og 3. etage – og butikker og restauranter i stueetagen. Og der er mere nyt på vej. Tivoli har indkaldt til pressemøde torsdag den 21. januar 2016.

- På pressemødet vil vi præsentere nye, unikke tiltag.  Blandt andet løftes sløret for en ny, solid samarbejdspartner, der skal bidrage til at forbinde luksus på tværs af de danske regioner, lyder det fra indkaldelsen.

NB! Hotel-udvikling i København 2016-2025. Konferencen afholdes d. 25. februar 2016.

Tivoli stikker i januar 2016 spaden i jorden til Tivoli Hjørnet på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade mellem Industriens Hus og Nimb. Pei, Cobb, Freed & Partners har tegnet projektet, som omfatter en udvidelse af Nimb Hotel. Udvidelsen betyder, at hotellet vokser fra sine nuværende 17 til 40 værelser.

- Med den kommende udvidelse af Nimb Hotel på hele 2.000 kvm, åbnes der en mulighed for at tilbyde gæsterne nogle rammer på Nimb Hotel, der ikke er set magen til i Danmark, oplyser Tivoli, som altså løfter sløret for planerne på det kommende pressemøde.

Pressemødet får deltagelse af direktør i Wonderful Copenhagen og bestyrelsesmedlem i VisitDenmark Mikkel Aarø-Hansen, General Manager på Nimb Stephen Meehan, indretningskonsulent René Jasper Thomsen, den nye samarbejdspartner samt Tivolis administrerende direktør Lars Liebst.


Relaterede konferencer

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne