Nike åbnede den 30. november 2022 en 528 kvm stor butik lige ved hovedindgangen i Fisketorvet.

Nike har netop åbnet en ny butik i Fisketorvet. Nike by Fisketorvet ejes og drives af Retailors Ltd (FOX Group), Nike Licensing Partner.

– Fisketorvet ligger centralt og skaber gode oplevelser for de besøgende. Det passer perfekt med det, vi ønsker og arbejder for med Nike. Vi ser frem til at byde københavnerne velkommen i en butik, hvor vi har gjort ekstra meget for gøre oplevelsen personlig, udtaler Tomer Czapnik, administrerende direktør hos Nike NSP, i meddelelsen.

Fisketorvet er i gang med et omfattende udviklingsprojekt, der er det største siden etablingen tilbage i år 2000. Resturantområdet vokser fra 10 til 35 nye spisesteder, og snart starter arbejdet med at udvide og modernisere områderne, hvor butikkerne ligger i dag.

Fra idé til køb af projekter - branding. Konferencen afholdes den 25. april 2023.

– Vi er utrolig stolte over at kunne tiltrække så populært et brand som Nike. Det er en stor anerkendelse af vores arbejde med at gøre centret til en større del af vores besgøendes hverdag frem for kun at være et, hvor man tager hen for at shoppe, udtaler Helle García Korndal, der er Head of Commercial Management Denmark i Fisketorvet.

Fisketorvet – Copenhagen Mall er et af Danmarks største shoppingcentre. Fisketorvet blev indviet i år 2000 og har i dag et areal 59.000 kvm. Fisketorvet er ejet af Unibail-Rodamco-Westfield (URW), som oplyser, at man fortsat er i gang udvide og udvikle shoppingcentret for 3 milliarder kr.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked