Niam har solgt Roskilde Banks tidligere hovedsæde til dansk selskab, der har specialiseret sig i udvikling af ejendomme med et større uudnyttet potentiale.

Niam har solgt en kontor- og detailejendom på Algade 14-18 midt i Roskilde. Ejendommen på 10.000 kvm har tidligere været hovedkvarter for det hedengangne Roskilde Bank.

- I vores 7 år som ejere har vi med stor succes forvaltet denne moderniserede multibruger kontor- og detailejendom. Vi er nu glade for at kunne afhænde aktivet til en lokal investor og udvikler, MM Properties, som vi forventer fortsat vil forvalte ejendommen godt. Niam vil fremadrettet være aktive på tværs af alle segmenter på det danske ejendomsmarked, udtaler Michael Berthelsen, Country Manager Danmark Niam.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 1. september 2021.

MM Properties blev etableret i efteråret 2014 med formålet at optimere samt udvikle ejendomme med et større uudnyttet potentiale.

- Vi vil gerne takke sælger og mægler for et godt forløb i forbindelse med handlen. Vi glæder os over købet og er ydmyge over for opgaven med at forvalte og videreudvikle ejendommene over de næste mange år, udtaler Marc Møller, administrerende direktør og medstifter af MM Properties.

MM Properties har købt ejendommen i en selskabshandel. I det seneste regnskab har ejendommen en bogført værdi på 150 millioner kr. AF regnskabet fremgår det ligeledes, at enkelte lejere i 2. kvartal 2020 fik henstand på indbetaling af leje som følge af coronakrisen. 


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Fremtidens betonbyggeri