Milling Hotels udvider nu hotelkapaciteten i Odense yderligere med købet af 2 nye hoteller. Investeringen skal ses i lyset af, at der er et stigende behov for værelseskapacitet i Odense.

Milling Hotels forstærker nu deres hotelkæde med købet af 2 hoteller i Odense; Hotel Dormir og Hotel Ydes, som ligger placeret mellem Millings Hotel Ansgar og Hotel Windsor.

Investeringen sker på grund af et stigende behov for værelseskapacitet i Odense.

- Odense er i en rivende udvikling. For hvert år lykkes det byen at trække større og større arrangementer til. Senest er der blevet solgt 86.000 billetter til Ed Sheeran-koncerten i Tusindårsskoven, ligesom der er store festivaller, sportsarrangementer og messer hvert år. Det betyder, at der er stadigt stigende efterspørgsel på værelser i byen, forklarer ejer Jan Milling, der ser købet som en strategisk styrkelse af Milling-gruppen.

NB! Odense investerer 24 milliarder i boligbyggeri. Konferencen afholdes d. 17. januar 2019.

- Sælger Lasse Vallenstrand har haft en solid forretning og mange glade gæster gennem årene på Dormir og Ydes, og med købet ser vi en stor mulighed for at styrke vores kæde yderligere med 2 hoteller, der ligesom vores eksisterende portefølje rummer historie og masser af sjæl. Samtidig får vi mulighed for at tilbyde både 3- og 2-stjernet overnatning under samme tag - et koncept man ser flere og flere steder. Og så ligger de jo klods op og ned ad hinanden, forklarer Jan Milling, der netop har sat sin underskrift på købet.

- Nu skal vi bare have puttet lidt Milling-sjæl ind i hotellerne, tilføjer han.

Milling Hotels ejes af Jan og Dorte Milling. Parret har 3 børn, hvor sønnne Andreas i dag er hotelchef på Hotel Søpark i Maribo.

Jan Milling er oprindelig uddannet tømrer og Dorte Milling pædagog. De købte deres første hotel i 1994 og ejer i dag 7 hoteller - Hotel Plaza, Hotel Ansgar og Hotel Windsor i Odense, Hotel Park i Middelfart, Hotel Gestus i Ålborg, Hotel Saxildhus i Kolding og Hotel Søpark i Maribo samt de nyindkøbte Ydes og Dormir i Odense, der bliver en del af Ansgar og Windsor.

I 2017 lavede Milling-koncernen et resultat på 17,5 millioner før skat.
 


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Fra 1. januar: Nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne