Flere hundrede har indtil nu kontaktet projektudviklingsselskabet Bricks for at blive skrevet op til en ejerlejlighed i det 25.000 kvm store Nicolinehus, som opføres i op til 17 etager på Aarhus Ø. Bricks har netop indgået samarbejde med Danbolig, der skal stå for salget af ejerlejlighederne.

Bricks står bag projektet Nicolinehus, der omfatter 2 karréer er tegnet af AART Architects og rummer både boliger og erhverv. Der meldes om massiv forhåndsinteresse for at bo i det kommende byggeri.

- Det er ekstremt overvældende - jeg har ikke oplevet noget lignende i mine 20 år i branchen, siger  Martin Busk, direktør og medejer af Bricks, som er overrasket over, at interessen for de 145 ejerlejligheder i Nicolinehus har været "så voldsom.

NB! Aarhus Nord - investeringer og byudvikling 2017-2027. Konferencen afholdes d. 31. oktober 2017.

- Det er jo paradoksalt, for vi er slet ikke er begyndt at markedsføre Nicolinehus endnu. De adskillige hundreder, som allerede er blevet skrevet op til en ejerlejlighed, begrunder først og fremmest deres interesse med Nicolinehus' unikke beliggenhed, nytænkende arkitektur og kvalitetsmaterialer, fortæller han.

Salget af de eftertragtede lejligheder starter til efteråret, og Bricks har valgt Danbolig som ejendomsmægler. Her er Kristian Voldsgaard, indehaver af danbolig Aarhus City, begejstret for opgaven.

- Nicolinehus er et vanvittigt spændende projekt, og en af de mest inspirerende opgaver, man kan få som mægler. Den massive interesse kommer ikke bag mig - med den helt unikke beliggenhed og arkitektur tilbyder Nicolinehus som den eneste ejendom på Aarhus Ø udsigt over både bugt, by, træskibshavn og Riis Skov, siger han.

Bricks vandt et kommunalt udbud med "Nicolinehus" med en klar ambition om at skabe liv og midtbypuls på Aarhus Ø - samt en tæt sammenhæng med Aarhus C. Martin Busk betoner da også, at Nicolinehus, der er tegnet af AART architects, bliver langt mere end blot en attraktiv ejendom, og han tror på, at det er en medvirkende forklaring på den store interesse for ejerlejlighederne.

NB! Jylland: Byggeri af boliger til dem over 60 år. Konferencen afholdes d. 23. november 2017.

- Nicolinehus bliver en destination - en destination med masser af tilbud om oplevelser til alle aarhusianere: Events, cafèer, restauranter, livsstilsbutikker, dagligvarebutikker, samt rekreative åndehuller og smukke, grønne uderum. Alt det skaber charmerende midtbystemning - kun få meter fra vandet, siger Martin Busk.

- Danbolig er kendetegnet ved en høj grad af professionalisme og har samtidig stor erfaring i at håndtere salg på Aarhus Ø, så jeg er helt tryg ved at lægge den store opgave i deres i hænder, uddyber han.

I danbolig fortæller, Kristian Voldsgaard, at han er "benovet" over samarbejdet.

- Salget af ejerlejlighederne i Nicolinehus bliver en fantastisk rejse for os, for jeg er sikker på, at der er rigtigt mange kvalitetsbevidste mennesker, der ønsker at blive en del af fortællingen om Nicolinehus, siger ejendomsmægleren.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ny udbudslov KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne