Lufthavnen i Aarhus gearer op med ny "Head of Retail", der har en fortid i Aalborg Lufthavn. Der skal skabes et nyt shoppingområde, og et nyt hotel skal står klar i 2022.

Martin Birkerod, som har sat tydeligt aftryk på shopping-faciliteterne i Aalborg Lufthavn, er hentet ind i en nyoprettet stilling som Head of Retail i Aarhus Airport. Han får til opgave at skabe et topmoderne shopping-område i lufthavnen, som er i gang med en større ud- og ombygning.

- Shopping er blevet et meget vigtigt parameter i en lufthavns oplevelsesudbud. Hovedformålet er at imødekomme gæsternes forventninger og behov, men attraktive shopping-faciliteter spiller også en væsentlig rolle i arbejdet med at tiltrække nye flyruter og skabe nye samarbejder med internationale flyselskaber. Samtidig er detailhandel en ikke uvæsentlig indtægtskilde, som på sigt skal bidrage positivt til lufthavnens samlede økonomi, siger Peer H. Kristensen, som er administrerende direktør i Aarhus Airport.

Aarhus: de største projekter. Konferencen afholdes d. 26. november 2020.

Martin Birkerod har været tilknyttet som udviklingsrådgiver i Aarhus Airport igennem det sidste 1,5 år, men nu har han altså fået sit eget bord i lufthavnen. Bag sig har Martin en karriere i detailhandlen, hvor han senest har været Travel Retail Director i virksomheden Shopconcept. Forinden var han ankermand på koncept og etablering af taxfree og shoppingområdet i Aalborg Lufthavn.

- Aarhus Airport har allerede taget flere kvantespring på vejen op i en international lufthavnsliga. Lufthavnen udstråler lækkerhed, og det skal videreføres ind i shopping-området, siger Martin Birkerod, Head of Retail i Aarhus Airport.

Kattegatforbindelsen til 136 milliarder JYLLAND. Konferencen afholdes den 28. januar 2021.

Det nye shopping-område, der forventes at stå færdigt til sommeren 2021, er endnu et led i Aarhus Airport’s store forvandling. Listen over nye tiltag tæller blandt andet ny sikkerhedskontrol, 7 nye gates, nyt lounge- og restaurantområde, ny legeplads med fodboldbane og flysimulator samt nye møde- og konferencelokaler.

Kronen på værket bliver et spritnyt hotel med plads til 84 overnattende gæster. Det ventes at stå klar i 2022.

Martin Birkerod er oprindelig uddannet i detailhandel og har i godt 20 år beskæftiget sig med mode og livsstilsprodukter inden for flere af de store detailkæder i Danmark. Dertil har han en MBA-grad fra Business Institute Aalborg. Martin Birkerod er tiltrådt sin nye stilling den 1. september 2020.


Relaterede konferencer

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ungdomsboliger på et modent marked