Logicenters har høje ambitioner for de kommende år og styrker positionen i Norden med 2 nye rekrutteringer. I Danmark er teamet blevet styrket med Mads Fjeldhoff som Transaction Associate, og i Sverige starter Carl Johan Enegren som Business Analyst.

Logicenters er en førende udbyder af moderne logistikejendomme i Norden med tilstedeværelse i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Investeringer gennemføres fortsat internt i organisationen, og Logicenters styrker nu dets position ved ansættelsen af 2 nye medarbejdere, Carl Johan Enegren i Sverige og Mads Fjeldhoff i Danmark.

- På vegne af Logicenters er jeg meget stolt over at kunne byde Carl Johan og Mads velkommen. Vi har brug for deres ekspertise for at nå vores mål om altid at være foran vores konkurrenter, at arbejde proaktivt med vores lejere og med udviklingen af Logicenters’ platform. Vores 2 nye medarbejdere er allerede blevet vigtige aktiver i vores team, og de vil uden tvivl bidrage med nye tiltag, siger Matthias Kettelhoit, Commercial Head hos Logicenters.

NB! Industri og logistik - projektudvikling, priser og optag. Konferencen afholdes d. 30. januar 2019.

Carl Johan Enegren er blevet ansat som Business Analyst på Logicenters’ svenske kontor. Han kommer med baggrund fra ejendomsbranchen og har tidligere arbejdet med værdiansættelser hos JLL. Med ekspertise inden for analyse og strategi vil Carl Johan arbejde med forberedelsen af Logicenters’ fremtidige investeringer, forretningsplaner og udvikling af marketingmateriale.

Han bliver involveret i hele processen fra kundekontakt og markedsanalyse til afslutning af køb og salg. Sideløbende vil Carl Johan arbejde med forretningsudvikling og Logicenters’ proaktive tilgang for at forblive en af Nordens førende udbyder af moderne logistikfaciliteter.

Mads Fjeldhoff tiltræder som Transaction Associate i Logicenters i Danmark. Her skal han arbejde fokuseret med sourcing af nye forretningsmuligheder og tage del i købsprocesser og lejekontraktsforhandlinger. Mads har erfaring fra ejendomsbranchen med tidligere ansættelser hos først Sadolin & Albæk (i dag Colliers), hvor han arbejdede med markedsanalyser og ejendomsvurderinger, og efterfølgende i investeringsteamet hos ATP Ejendomme. Hos ATP deltog han i flere store transaktioner, blandt andet i købet af 50 procent af Danicas shopping center-portefølje.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS