Konceptet for Lemvigh-Müllers første flagskibsbutik i nordsjællandsk vækstkommune er udviklet i dialog med grossistens kunder.

Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Hillerød er flyttet til en ny, central adresse i byen og er samtidig blevet opgraderet med et helt nyt look og koncept. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

- Det er Lemvigh-Müllers første flagskibsbutik, men det er først og fremmest kundernes butik, for det nye koncept er udviklet i dialog med de el- og vvs-installatører, der handler hos os. Ved at involvere kunderne, kan vi skabe landets bedste håndværkerbutikker - og endnu større kundeloyalitet, siger Peter von der Hude, salgsdirektør for Lemvigh-Müllers 23 håndværkerbutikker.

Den nye butik er indrettet med inspirationsområder til vareudstillinger, der giver en ekstra oplevelse. Der er kaffebar, hvor man kan netværke, og som en helt ny service er der et stort mødelokale, som butikkens kunder frit kan låne.

NB! Modulbyggeri: Hurtigere og billigere. Konferencen afholdes d. 15. september 2020.

- Vi har fundet formlen på fremtidens håndværkerbutik, og planen er, at vi stille og roligt ruller konceptet ud i vores øvrige håndværkerbutikker i forbindelse med nyåbninger og renoveringer, eventuelt med lokale tilpasninger, siger Peter von der Hude.

Jens Waarst-Rasmussen, der er chef for butikken i Hillerød, har store forventninger til den nye flagskibsbutik, fordi den ikke bare er skabt med udgangspunkt i håndværkerkundernes ønsker, men også behovet i Hillerød, der oplever et byggeboom med blandt andet nyt sygehus og 2 nye bydele.

- Der er gang i byggeriet, så der er efterspørgsel på materialer, og det kan vi godt mærke. Derfor har vi udvidet sortimentet i den nye butik med 3.000 varenumre, så der nu er mere end 11.000 varenumre indenfor el, vvs og værktøj på hylderne. Herudover har vi udvidet åbningstiden med en time dagligt og er klar fra klokken 6 om morgenen, siger Jens Waarst-Rasmussen.

Den nye håndværkerbutik holder åbningsfest fra den 3. december 2019.


Relaterede konferencer

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse