I gennemsnit koster en lejebolig i Midtjylland 75 kr. per kvm i månedlige husleje. Men der er stor forskel på priserne på tværs af regionen.

Med en gennemsnitlig kvm-pris på 118 kr. om måneden for en lejeboliger er Aarhus Kommune, ikke overraskende, den dyreste kommune i Region Midtjylland og hele 56 procent dyrere end gennemsnittet for hele regionen. På trods af det, placerer Aarhus sig helt nede på en 23. plads over landets dyreste kommuner på lejeboligmarkedet i 2019. Dét viser en ny rapport (PDF), udgivet af Akutbolig.dk.

Først på plads 28 dukker den næste midtjyske kommune op. Det er Odder Kommune, hvor den gennemsnitlige kvm-pris er 92 kr. Odder ligger sig dermed lige opad landsgennemsnittet, der i 2019 lå på 91 kr. per kvm om månenden.

Jylland: Planloven og lokalplaner - de nye ændringer. Kurset afholdes d. 28. oktober 2020.

Den billigste kommune i Region Midtjylland er Lemvig, hvor den gennemsnitlige kvm-pris per. måned er helt nede på 58 kr. Det gør Lemvig Kommune til den 3. billigste kommune i landet.

Akutbolig.dk har beregnet den gennemsnitlige kvm-pris på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner. Undersøgelsen er baseret på data om 55.971 lejeboliger, der har været annonceret ledige på Akutbolig.dk i løbet af 2019. Den gennemsnitlige kvm-pris for hver kommune er sammenlignet med den gennemsnitlige kvm-pris for regionerne og hele Danmark.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ungdomsboliger på et modent marked

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS