Efter 20 års ejerskab har en kreds af investorer valgt at afhænde en stor investeringsejendom i Odense, ejendommen har været drevet i et K/S. Investeringsejendommen er i dag udlejet til Kvickly og andrager i alt 3.800 kvm.

Kvickly i Odense-bydelen Dalum i Odense - nær Odense Zoo og Odense Universitetshospital, er blevet solgt. Tiden var den rigtige for en afvikling af K/S’et

Sælger valgte at tage ejendommen af markedet efter en udbudsperiode på 1 år hos anden mægler. Efter rådgivning fra Nybolig Erhverv Odense ved direktør Bent S. Jensen blev det besluttet at løse opgaven i en off-market transaktion i en struktureret salgsproces.

NB! Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes d. 30. oktober 2018.

- Da sælgerne af Kvickly besluttede sig for at afslutte samarbejdet med et andet mæglerfirma, indgik vi i en god dialog med sælger om en struktureret salgsproces. Ejendomme som denne, der udbydes til +50 millioner kr., sælger ikke sig selv og løses ej alene ved at blive annonceret på en hjemmeside. Et salg som dette kræver en personlig, målrettet og struktureret indsats. Vi var i salgsperioden i kontakt med flere investorer, der kunne være interesseret i lignende ejendomme, så ønsker man at indgå i dialog om salg af investeringsejendomme, har vi flere interesserede købere, udtaler direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense.

Køberen af ejendommen blev fundet efter kort tid og ifølge Nybolig Erhverv Odense var det en kort salgsproces – alle forhandlinger var afsluttet og handlen var endelig efter knap 2 måneder.
 


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligudvikling i København frem til 2030

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i Jylland

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Køge: det store byggeboom frem til 2032