Parter med base i Svendborg og Vejle har købt et slot i Frankrig for 36,5 millioner kr. og et italiensk slot for 31,5 millioner kr.

Svendborgenserne Børge Bisgaard og Kim Folmann samt Lars Børresen fra Vejle arbejder ifølge Fyens.dk efter en opskrift, hvor der laves en betinget købsaftale, hvorefter de går på jagt efter folk, der vil smide 250.000 kr. i ejendommene.

For 2 år siden blev et slot med blandt andet 24 mindre lejligheder i franske Provence købt, og den 4. august blev et 2.500 kvm stort slot på en 100.000 kvm stor grund i Toscana købt.

Generationsskifte og skatteregler for ejendomsaktører. Kurset afholdes den 22. oktober 2020.

Ud over Frankrig og Italien har parterne også tidligere forsøgt sig med køb af et slot i Skotland, hvor der dog ikke kunne skaffes nok aktionærer.

- Vi har lært af Skotland, at vi skal holde os til de klassiske lande. Frankrig, Italien, Spanien, siger Kim Fohlmann til Fyens.dk.

Aktionærerne bliver ejere af en del af et slot, som de har lov til at bruge som minimum 6 uger om året, mens Børge Bisgaard og Kim Folmann samt Lars Børresen får et vederlag på 6,8 procent af købssummen til deling, når handlen er lukket.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Logistik og industri - fart på nye muligheder