Med overtagelsen af det fulde ejerskab for SQM Ejendomme udvider Kjøller Ejendomme betydelig ejendomsportefølje og styrker markant positionering på det nord- og midtjyske ejendomsmarked.

Siden stiftelsen af Kjøller Ejendomme i 2015 er det gået stærkt for det Aalborg-baserede ejendomsselskab. Porteføljen er vokset til et over en halv milliard kroner og selskabet blev for nyligt opgjort som Aalborgs 9. største ejendomsinvestor målt på offentlige vurderinger.

Nu fortsætter væksten med overtagelsen af det fulde ejerskab af SQM Ejendomme ApS og de over 200 lejemål i porteføljen, som Kjøller Ejendomme har haft indirekte delvist ejerskab i de seneste 4 år.

Lejemålene er primært placeret i Randers og omegn, og er med til at understøtte Kjøller Ejendommes strategi om at udvide og styrke positioneringen omkring den jyske E45.

Med transaktionen består Kjøller Ejendommes portefølje på omtrent 450 lejemål fordelt på ca. 50.000 kvm - næsten en fordobling - til en estimeret værdi på knap 800 millioner kr.

Steen Royberg, bestyrelsesformand for Kjøller Ejendomme, er glad på selskabets vegne og udtaler: “Kjøller Ejendomme er allerede solidt etableret i Aalborg og omegn, og nu er det tid til at udvide for at fremtidssikre selskabet yderligere. Derfor er vi meget tilfredse med den seneste transaktion, som er med til at cementere vores position på det jyske ejendomsmarked.”

Selvom SQM Ejendomme overtages, fortsætter samarbejdet med Lasse Klitgaard, der indtil for nylig ejede halvdelen af SQM Ejendomme. Magnus Kjøller udtaler: “Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Lasse, som fortsat skal drifte og servicere ejendomme gennem sit serviceselskab og være med til at skabe gode oplevelser for vores lejere, mens vi fokuserer på opkøb og udvikling af flere ejendomme.” Transaktionen påvirker ikke de nuværende lejere.

Udover Kjøller Ejendomme driver Magnus Kjøller også Kjøller, et investeringsselskab med ejerskab i over 30 virksomheder, der tæller både nye og modne virksomheder samt en række ejendomsselskaber.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ny udbudslov KURSUS

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS