Kjær & Lassen trådte i rekonstruktion torsdag den 16. oktober 2014. Nu arbejder ledelsen på at videreføre driften i det nye selskab Kjær & Lassen Entreprise.

I forlængelse af byggebranchens store konkurser i sommeren 2013, lukkede Nordic Guarantee for alle nye garantistillelser til Kjær & Lassen, og den 16. oktober 2014 trådte entreprenøren med 20 år på bagen i rekonstruktion.

Nu arbejder ledelsen i Kjær & Lassen på at videreføre virksomhedens aktiviteter i det nye datterselskab Kjær & Lassen Entreprise. Det fortæller administrerende direktør Jan Kjær til Børsen.

- Det er en del af vores rekonstruktionsplan, for der kan gå rigtig mange uger, før vi får en afklaring på, om en rekonstruktion overhovedet lader sig gøre. Så vi er bundet på hænder og fødder. Derfor laver vi et datterselskab, som vi håber kan køre videre, og som kan sikre penge til kreditorerne, siger Jan Kjær til Børsen.

NB! Risikostyring i byggebranchen. Seminaret afholdes d. 2. december 2014.

Som led i rekonstruktionen har Kjær & Lassen måttet afskedige 15 medarbejdere og nu søger ledelsen efter eksterne investorer, der vil skyde penge i det nye datterselskab.

Kjær & Lassen skylder penge til flere underentreprenører, og Bjarne Kristensen, der er indehaver af BK VVS-Blik, oplyser til avisen, at nogle af disse virksomheder nu går sammen og forsøger at få virksomheden erklæret konkurs.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland